Woningen

Is uw woning dringend toe aan een renovatie? Met nieuwe gevelbekleding wordt uw huis weer als nieuw! Gevelstyling helpt u graag, met oog voor detail in het design, de afwerking én service. Indien gewenst verzorgen we voor u een professioneel 3d ontwerp. Bent u tevreden over het ontwerp? Dan gaan we voor u aan de slag. Resultaat: een huis dat is bestand tegen alle weersinvloeden. En die uitstraling! Uw woning is in één klap meer waard.

Professioneel 3D-ontwerp

Als u kiest voor Gevelstyling, dan kiest u voor kwaliteit, design én uitstraling. We gaan daarom graag eerst met u om tafel. Wat zijn uw wensen? Indien gewenst verzorgen we voor u een professioneel 3d ontwerp. Dit geeft u een waarheidsgetrouw beeld van de situatie na renovatie.

Montage met de beste materialen

En dan? Monteren. Met hoogwaardige, geïsoleerde dak- en gevelbekleding. Trapeziumvormige, sinusvormige of vlakke beplating. zelfs maatwerkprofielen behoren tot de mogelijkheden. Niet alleen het materiaal heeft effect op de uiteindelijke uitstraling van uw pand. ook de manier van monteren heeft hier veel invloed op. Zo zijn verticale, horizontale en diagonale montage van de beplating mogelijk. Mede hierdoor wordt het uiteindelijke resultaat en de nieuwe uitstraling bepaald. We werken secuur, met oog voor de afwerking en met gevoel voor styling.

Het is natuurlijk prettig als u zo min mogelijk onderhoud heeft aan uw huis. Daarom kiezen we voor de beste materialen die duurzaam bestand zijn tegen vocht, schimmel en hoge en lage temperaturen.

Kies ook voor gevelbekleding met een mooi design

Overweegt u nieuwe dak- en gevelbekleding voor uw woning? Kies dan voor gevelrenovatie door Gevelstyling. Weerbestendig én mooi om te zien. Uw woning stijgt in waarde! We maken graag een passend ontwerp voor u. Informeer naar de mogelijkheden.