Gevelrenovatie

Is uw bedrijfspand of woning nog in goede staat, maar verdient de uitstraling een flinke make-over? Gevelrenovatie is dé oplossing. Uw pand of woning is weer goed beschermd tegen weersinvloeden en ziet er weer heel representatief uit! Gevelrenovatie kan zelfs nieuwbouw voorkomen. Ook agrarische gebouwen geven we een metamorfose met gevelrenovatie.

Mét professioneel 3D-ontwerp

Als u kiest voor Gevelstyling by Donkersteeg, dan kiest u voor detail, in design, afwerking en service. In overleg met u inventariseren we uw wensen en onze mogelijkheden. Indien gewenst leveren we een professioneel 3D-ontwerp! Dit geeft u een waarheidsgetrouw beeld van de situatie na renovatie.

Montage met de beste materialen

We vinden het belangrijk dat uw gevelrenovatie tientallen jaren mooi blijft. Daarom gebruiken we de beste materialen. Afhankelijk van uw wensen en eisen werken we met geïsoleerde of ongeïsoleerde dak- en gevelbekleding, welke voorzien zijn van trapeziumvormige, sinusvormige en/of vlakke uitstraling. Zelfs maatwerk profielen behoren tot de mogelijkheden.

Niet alleen het materiaal heeft effect op de uiteindelijke uitstraling van uw pand. ook de manier van monteren heeft hier veel invloed op. Zo zijn verticale, horizontale en diagonale montage van de beplating mogelijk. Mede hierdoor wordt het uiteindelijke resultaat en de nieuwe uitstraling bepaald. We werken secuur, met oog voor de afwerking en met gevoel voor styling.

Kies ook voor gevelrenovatie met uitstraling

Wilt u uw bedrijfspand, agrarische gebouw of woning een mooie en passende uitstraling geven? Kies dan voor gevelrenovatie door Gevelstyling met oog voor detail. We maken graag een passend ontwerp voor u. Informeer naar de mogelijkheden.