Nieuwbouw

Laat u een nieuw pand of woning bouwen? En vindt u kwaliteit én een mooie uitstraling belangrijk? Kies dan voor gevelbouw door Gevelstyling. We zorgen ervoor dat uw dak en gevel niet alleen zijn bestand tegen allerlei weersinvloeden, maar dat uw pand of woning er ook spik en span uitziet.

Mét professioneel 3D-ontwerp

Is uw woning al tot in detail getekend? Dan monteren wij de gevel zoals de architect het heeft bedacht. Ligt het ontwerp nog op de tekentafel? Dan denken we graag met u mee over het beste ontwerp. Indien gewenst leveren we een professioneel 3D-ontwerp! Dit geeft u een waarheidsgetrouw beeld van het eindresultaat.

Montage met de beste materialen

We vinden het belangrijk dat uw dak- en gevelbekleding tientallen jaren mooi blijft. Daarom gebruiken we altijd de beste materialen. Dat verdient zich dubbel en dwars uit, is onze ervaring. We bieden een ruim assortiment van materialen en profielen. Afhankelijk van uw wensen en eisen werken we met geïsoleerde of ongeïsoleerde dak- en gevelbekleding, welke voorzien zijn van trapeziumvormige, sinusvormige en/of vlakke uitstraling. Zelfs maatwerk profielen behoren tot de mogelijkheden.

Niet alleen het materiaal heeft effect op de uiteindelijke uitstraling van uw pand. ook de manier van monteren heeft hier veel invloed op. Zo zijn verticale, horizontale en diagonale montage van de beplating mogelijk. Mede hierdoor wordt het uiteindelijke resultaat en de nieuwe uitstraling bepaald. We werken secuur, met oog voor de afwerking en met gevoel voor styling.

Kies ook voor gevelbouw met uitstraling

Wilt u uw nieuwbouw-bedrijfspand of nieuwbouwhuis een mooie en passende uitstraling geven? Kies dan voor dak- en gevelbekleding van Gevelstyling met oog voor detail. We maken graag een passend ontwerp voor u. Informeer naar de mogelijkheden.