Daarom wij

Wilt u uw bedrijfspand, bedrijfshal of woning laten renoveren? Dat begint bij een goed design. Lees waarom bedrijven en particulieren voor ons kiezen.

Tot in detail


Wilt u uw bedrijfspand, bedrijfshal of woning een nieuwe uitstraling geven? En moet het écht mooi? Kies dan voor Gevelstyling. Bij ons staat het detail centraal. In het design, afwerking én service. Indien gewenst verzorgen we een professioneel 3D-ontwerp. We werken met de beste materialen. En we hebben oog voor detail tijdens de uitvoering. Het resultaat: een prachtig vernieuwd pand of huis dat meer waard is. Ook voor nieuwbouw kunt u natuurlijk bij ons terecht. Dan voegen we ons naar het ontwerp van de architect.

"Focus op uitstraling en afwerking"


“Natuurlijk wilt u graag dat uw bedrijfspand, bedrijfshal of woning er mooi uitziet. Daarom ligt bij ons de nadruk op design, uitstraling en afwerking.”

Eigenaar Johnny Donkersteeg


Eén contactpersoon
We zijn een kleine organisatie met korte lijnen. Van ontwerp tot de eindoplevering heeft u één aanspreekpunt.

Beste kwaliteit en service
We werken met de beste materialen en hebben oog voor detail in het hele traject.

Zorgvuldige afwerking
We werken netjes en secuur en gaan altijd voor het mooiste resultaat. Gevelstyling, tot in detail.

Jarenlange ervaring
Met meer dan 15 jaar ervaring in het renoveren van gevels zijn we technisch goed onderlegd.

“Wat je allemaal niet kunt doen met een bestaand pand!”

Renovatie van bedrijfspanden, bedrijfshallen en woningen

We zijn méér dan een renovatiespecialist. We gaan voor een goed ontwerp. Waarom? Omdat het niet alleen draait om een goede bescherming van uw pand of huis tegen weersinvloeden, maar ook om uitstraling. Om een representatief pand. Of om een mooi huis.

Daarom besteden we veel aandacht aan het voortraject. We leren u graag kennen. En horen graag uw wensen en eisen. Op basis daarvan maken we een passend ontwerp. Indien gewenst verzorgen we voor u een professioneel 3d ontwerp. Dit geeft u een waarheidsgetrouw beeld van de situatie na de renovatie of gevelstyling.


Maatwerk dus. Om dezelfde reden werken we alleen met de beste dak- en gevelbekleding. Zodat uw bedrijfspand, agrarische gebouw of huis mooi wordt én blijft.

Zo voegen we waarde toe. Letterlijk. Want uw pand of huis wordt meer waard. Het is de investering dus beslist waard.