Onze werkwijze

Wij zijn specialist in gevelrenovatie en gevelnieuwbouw met focus op design. En met oog voor detail. Daarom starten wij met uitgebreid advies.

Geveladvies, gevelontwerp of gevelrenovatie


Dak- en gevelbekleding beschermt uw bedrijfspand, agrarische gebouw of woning tegen weersinvloeden. Daarnaast bepalen de dak en gevelbeplating de uitstraling van uw pand. Voldoet deze uitstraling niet meer aan uw wensen en wilt u uw bestaande, of nieuw te bouwen pand of woning een totale make-over geven? Dan bent u bij Gevelstyling aan het juiste adres. Wij zijn specialist in dak- en gevelrenovatie. Met oog voor detail. In het design, afwerking én service.

Onze werkwijze van geveladvies en gevelontwerp tot gevelrenovatie of gevel-nieuwbouw:

Geveladvies

Denkt u aan nieuwe dak- of gevelbekleding? Dan bent u vast nieuwsgierig naar de mogelijkheden. Snappen we. Daarom komen we graag langs voor een advies. We zijn heel benieuwd naar uw wensen. En bekijken graag even uw pand of woning. We nemen de tijd, zodat we een helder beeld van de situatie krijgen.

  • Advies over materialen, stijlen en kleuren

  • Met aandacht voor uw wensen en mogelijkheden

  • Vrijblijvend, dus zonder verplichtingen

Gevelontwerp

Wat je allemaal niet kunt doen met een bestaand pand! Dat is veel meer dan u waarschijnlijk zult denken. Gevelstyling of restyling zorgt voor een totaal nieuwe uitstraling van uw pand. Gevelrestyling kan zelfs de noodzaak voor nieuwbouw voorkomen. In overleg maken we, aan de hand van uw specifieke wensen, een ontwerp. Dit doen we in eigen beheer. Aan de hand van dit ontwerp, krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden qua uitstraling van uw pand of woning ná de gevelstyling. We willen simpelweg graag dat u de juiste keuze maakt.

Gevelrenovatie óf gevelnieuwbouw

We zijn benieuwd naar uw reactie op het ontwerp. Als u wilt, voeren we aanpassingen door. We nemen de opdracht aan als u helemaal tevreden bent. Hierna worden de materialen besteld en plannen we het werk in. Graag maken we heldere afspraken zodat u en wij achteraf niet voor verrassingen komen te staan. Afhankelijk van uw wensen en eisen werken we met geïsoleerde of ongeïsoleerde dak- en gevelbekleding, welke voorzien zijn van trapeziumvormige, sinusvormige en/of vlakke uitstraling. Zelfs maatwerk profielen behoren tot de mogelijkheden.

Niet alleen het materiaal heeft effect op de uiteindelijke uitstraling van uw pand. Ook de manier van monteren heeft hier veel invloed op. Zo zijn verticale, horizontale en diagonale montage van de beplating mogelijk. Mede hierdoor wordt het uiteindelijke resultaat en de nieuwe uitstraling bepaald.

Bepalend voor Gevelstyling bij donkersteeg zijn:

  • Hoogwaardige dak- en gevelbekleding
  • Zorgvuldige, nette en correcte werkwijze
  • Oog voor kwaliteit en afwerking

"We werken zorgvuldig, zeer netjes en correct. En hebben oog voor kwaliteit en afwerking. Het verschil zit ‘in de details’. Gaat het om nieuwbouw? Ook dan verzorgen we graag de dak- en gevelbekleding."