Utiliteitsbouw

Uw kantoorpand of bedrijfshal is een belangrijke activa. Want hier vindt het echte werk plaats. Een kantoorpand of bedrijfshal moet niet alleen technisch goed zijn gebouwd, maar ook representatief zijn. Dat vraagt dus om de juiste materialen en kleuren én om een goed ontwerp. Of het nu gaat om gevelrenovatie of nieuwbouw. Gevelstyling voert jaarlijks tientallen renovatie-opdrachten uit in de utiliteitsbouw. Samen met aannemers, architecten en opdrachtgevers komen we tot resultaat.

Mét professioneel 3D-ontwerp

Als u kiest voor Gevelstyling by Donkersteeg, dan kiest u voor design en uitstraling. We horen graag meer over uw wensen en mogelijkheden. Ook inventariseren we de wettelijke eisen. Indien gewenst verzorgen we voor u een professioneel 3d ontwerp. Dit geeft u een waarheidsgetrouw beeld van de situatie na renovatie.

Montage met de beste materialen

Uiteindelijk komt het aan op een goede en zorgvuldige montage. Met de beste materialen, die zorgen voor een blijvend mooie uitstraling. We kiezen onze materialen en profielen heel zorgvuldig. Afhankelijk van uw wensen en eisen werken we met geïsoleerde of ongeïsoleerde dak- en gevelbekleding, welke voorzien zijn van trapeziumvormige, sinusvormige en/of vlakke uitstraling. Zelfs maatwerk profielen behoren tot de mogelijkheden.

Niet alleen het materiaal heeft effect op de uiteindelijke uitstraling van uw pand. ook de manier van monteren heeft hier veel invloed op. Zo zijn verticale, horizontale en diagonale montage van de beplating mogelijk. Mede hierdoor wordt het uiteindelijke resultaat en de nieuwe uitstraling bepaald. We werken secuur, met oog voor de afwerking en met gevoel voor styling.

Kies ook voor een kantoorpand
of bedrijfshal met uitstraling

Wilt u uw bestaande of nieuwe kantoorpand of bedrijfshal een mooie en passende uitstraling geven? Kies voor dan gevelrenovatie of -nieuwbouw door Gevelstyling. We maken graag een passend ontwerp voor u. Informeer naar de mogelijkheden.